Pierre Lorquet,

Business & IT Consultant, Business Coach,
Bedrijfsbeheerder, CxO ad Interim.
.

Meer dan 40 jaar ervaring in Industry en Business en IT Consultancy in domeinen als Sales, Operations en Business Management voor u beschikbaar gesteld …

Coach bij VentureLab (incubator voor studenten en pas afgestudeerden uit de regio Luik-Luxemburg).

Partner bij HD4You, een adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de ‘Human’ – ‘Digital’ fit.

Partner van SOWALFIN, SOWACCESS en Chèques Entreprises in het Waalse Gewest.

Business et IT Consulting

Partner in uw transformatietraject van strategie tot implementatie inclusief groei, digitaal, fusie en bedrijfsovernames …

Business coaching

Supervisie / coaching van managers en hun teams om hen te helpen hun huidige en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Bedrijfsbeheer

Het verbeteren van de prestaties van uw raad van bestuur door het verstrekken van advies over governance en strategie.

CxO ad Interim

Word lid van uw organisatie als senior manager om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen en, tegelijkertijd, een bedrijfs- of IT-transformatieproject te sturen.

Wie ben ik ?

Na een Europese carrière van meer dan 40 jaar in de industrie en in Business & IT Consulting, heb ik besloten om mijn carrière verder te zetten met het aanbieden van mijn diensten als Consultant, Business Coach, Bedrijfsbeheerder of CxO ad interim.

Ervan overtuigd dat de ervaring het verschil maakt, stel ik als ome jonge en minder jonge ondernemers en leidinggevenden te helpen bij het slagen met hun zakelijke projecten door hen met mijn ervaring als consultant en manager bij te steunen.

“My Experience, Your Success !”

Hoe kan ik U helpen ?